Mar 9
2015

Start Changing the GAME | Expeditie Jeugdzorg Anders

Written by admin | posted in Community of Practice, jeugdzorg, Nieuw Organiseren, Young Professional, Zorg en welzijn | 0 Comments

Nieuwsbericht ChangingTheGAME Jeugdzorg 16092014 kopie

De Associatie voor Jeugd start op 10 en 11 maart 2015 met steun van de FCB het initiatief Changing the GAME | Expeditie Jeugdzorg Anders. Jan Smit en Georgette Kempink van Broosz zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de begeleiding.Teams van professionals en bestuurders uit acht verschillende organisaties doen mee met deze ervaringsgerichte expeditie gericht op concrete, vernieuwende en betekenisvolle acties in de richting van Nieuw Organiseren in de zorg voor de jeugd.

Krachtige nieuwe initiatieven

Tijdens deze editie van Changing the GAME brengen ambitieuze professionals samen de vernieuwing van de zorg voor de jeugd binnen hun eigen context een stap verder. Teams van Spirit, Cardea, Youké, Teylingereind, Lindenhout, Juzt, Jarabee enFlexusJeugdplein hebben zich aangemeld! Iedereen is al bezig met vernieuwingen in de zorg voor de jeugd, elk in zijn eigen context en met eigen uitdagingen. Met dit initiatief kan kennis en ervaring gedeeld worden en kunnen krachtige nieuwe initiatieven ontstaan die bijdragen aan een succesvolle transformatie van de betrokken organisaties die meedoen.

Nieuw Organiseren als fundament

Transformatie vraagt om voorlopers en getalenteerde vernieuwers uit de praktijk van alledag. Het bedenken en het concretiseren van nieuwe ideeën kost tijd, aandacht en durf. Changing the GAME is een expeditie waarbij Nieuw Organiseren een belangrijk fundament vormt. Het leren over veranderen en transformeren door te doen vormt een belangrijke basis. De veranderpraktijk van de professional staat centraal.

Bezieling

Er is ook ruimte voor masterclasses. Eén van de eerste inspirators bij de start op 10 maart is Lenette Schuijt. Zij is organisatiekundige en auteur van: Wat bezielt ons? Van verstarring naar vitaliteit. Zij verkent in haar boek nieuwe manieren van leven en werken in zes maatschappelijke sectoren, waaronder ook de zorg. Zij gaat op zoek naar de bezieling van deze groep GameChangers.

De reisverhalen

De looptijd van deze expeditie is 9 maanden. Eind 2015 wordt teruggekeken op de zoektocht en de resultaten en beproevingen worden dan gepresenteerd. Blijf deze GameChangersvolgen! Dit kan natuurlijk via de website van Broosz. Door middel van Changing the GAME ondersteunden we vanuit Broosz al meerdere organisaties en instellingen. Meer informatie is te vinden op deze website www.changing-the-game.nl natuurlijk! Of neem contact met ons op.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Changing the GAME gaat over anders, slimmer, duurzamer, lichter en NIEUW ORGANISEREN.

Heeft u interesse in deelname aan Changing the GAME of heeft u behoefte aan meer informatie?

Neem dan direct contact op met:

Georgette Kempink
info@broosz.nl
(06) 2509 7673

Broosz
Bosrand 28
6718 ZN Ede
0318 619 236

Follow Us

Facebook