Sep 6
2016

Vernieuwing achter gesloten deuren

Written by admin | posted in jeugdzorg, Nieuw Organiseren | 0 Comments

Is er ruimte in de organisatie?

In de kansenkrant van de FCB, arbeidsmarktfonds voor o.a. Jeugdzorg, kun je interviews lezen met zorgprofessionals die bijdragen aan de vernieuwing achter gesloten deuren! Conclusies: minder praten, meer doen, leer van andere instellingen en professionals, laat oude denkpatronen los, neem initiatief en zoek ruimte.

Experimenteren en doorbreken van patronen

Vernieuwers binnen verschillende justitiële jeugdzorg- en jeugdzorgplusinstellingen ontmoetten elkaar afgelopen jaar tijdens Changing the GAME Plus. Een initiatief van Associatie voor Jeugd en Broosz. Tijdens het programma stonden thema’s centraal als het doorbreken van belemmerende organisatiestructuren, experimenten met nieuwe samenwerkingsvormen en de kracht van kleine veranderingen. Klik hier voor het lezen van de digitale kansenkrant.

Netwerk van vernieuwers

Vanuit dit initiatief is een nieuw netwerk ontstaan en opgestart door professionals. Ben jij ook bezig met vernieuwingen en wil je ook aanhaken bij dit netwerk? Zoek dan ook even contact dan leggen we de verbinding. En voor meer informatie over Changing the GAME als leerexpeditie en breekijzer in de transformatie van Oud naar Nieuw Organiseren, kun je contact opnemen met georgette@broosz.nl.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Changing the GAME gaat over anders, slimmer, duurzamer, lichter en NIEUW ORGANISEREN.

Heeft u interesse in deelname aan Changing the GAME of heeft u behoefte aan meer informatie?

Neem dan direct contact op met:

Georgette Kempink
info@broosz.nl
(06) 2509 7673

Broosz
Bosrand 28
6718 ZN Ede
0318 619 236

Follow Us

Facebook